Beretninger fra klienter og kursister

Når alt andet ikke virker… det er noget af en påstand. Men bare rolig – det ER ikke bare en påstand. Når diverse psykologer fra det etablerede system har talt, når psykoterapeuter har talt og mange andre terapeuter har talt, så taler Lotte. Og det er livsændrende. Det er den rejse, du ville ønske, du havde taget for længe siden. Både for dig selv, men mest af alt for din partner og børn. Efter min Power uge har jeg fået styrke til at være mig selv. Turde sætte grænser og have tillid til andre mennesker. Og mest af alt sætte mine børn ud i friheden. Dét er den største gave, du kan give dig selv. Og udgangspunktet er den dybeste respekt og kærlighed fra Lotte. Det er smukt. Det er kærligt. Det er ubeskriveligt.
Power ugen tager du på, når alt andet ikke virker – og når du begynder at tage dig selv og dit liv alvorligt.

🙏 Malene

Charlottes usædvanlige metoder og altid exceptionelt kompetente samarbejdspartnere formår på den mest utrolige måde, at frigøre dit vildeste potentiale.

Alt det du aldrig nogensinde havde troet skulle kunne lade sig gøre, får du gennem villighed og vedholdenhed mulighed for at gøre til din virkelighed.

Samtidig sætter Langebæk Kursus & Retreat Center den smukkeste ramme om din udvikling. Med sin skønne natur og den absolut vidunderlige mad, der bliver serveret, er der max næring for både for krop, sind og sjæl.

Charlotte og hendes Langebæk har mine hjerteligste anbefalinger.

Simone Lotus Møller

🌱☀️🌺🦋🙏❤🍀❤🙏🦋🌺☀️🌱

“Glem alt om botox og filler og tag i stedet på poweruge
på Langebæk og se resultatet i ansigtet med det samme☺️.”

Lotte du er indbegrebet af kærlighed ❤️❤️ Jeg vokser hver gang jeg har været på seminar og jeg er mindst 2 m efter denne uge. Har fundet hjem til migselv og føler mig dybt forbundet til migselv og universet Jeg er begyndt at nyde stilheden og mit eget selskab – jeg er fyldt op af ro, fred og ubetinget kærlighed til migselv og alt omkring mig. Dette skulle jeg have gjort for 20 år siden men bedre sent end aldrig og nu kan jeg ikke få nok ❤️🙏 Eventyret er lige begyndt og jeg glæder mig vildt til at leve resten af mit liv i tillid og kærlighed. Hilsen Gudinden in Spe

Min uge 31 på Langebæk var som at skrue op for farverne i mit eget Kaleidoskop. Hver gang jeg nu drejer på sindet åbner er nyt smukt mønster op.  Et hjertens skær af unikke funklende mønstre og den største gave at give mig selv. Charlotte er UNIK – sin helt egen som formidler med en fantastisk farverig storytelling.
-Gritt

Uge 31:
Et transformerende indre arbejde i skønne og trygge rammer.

Fantastisk!  Silent Walk, yoga, meditation Griths model!  VB

Dette er ikke for tøsedrenge, når Lotte indbyder til en transformerende uge, så mener hun transformerende!
“Jeg mener BIG BUSINESS” som du jo nok vil udtrykke det Lotte 😊

Det er vildt at se så mange mennesker, som på førstedagen ligner helt almindelige mennesker men som ugen langsomt går, bliver forvandlet til de mest smukke, varme og fulde af liv og glæde mennesker.

Rent følelsesmæssige er det for mig en rutschebane på disse uger. Denne gang var det frygt, sorg, svigt og vrede som var oppe og vende ved overfladen, og så er det rigtigt rart at have Lotte, Thor og Chalotte inde for rækkevidde. De kan alle hjælpe, på hver deres måde, med at komme til sagens kerne og det kroppen og sindet i virkeligheden prøver at fortælle.
De to gæsteundervisere Helle og Lila var også helt fantastiske. Lila med din ynde og lethed du gav med en helt igennem fantastisk sanse oplevelse. Helle, jeg kan mærke din hjertevarme endnu, for den oplevelse jeg havde hos dig, er nok det vildeste jeg har oplevet endnu.

Jeg kan, som altid, varmt anbefale powerugen til en dig, som inderst inde har en længsel efter at blive sat fri og komme tilbage til dit oprindelige og mere autentiske dig – men jeg gentager, det er ikke for tøsedrenge.

En power uge er den største og mest kærlige gave du kan give dig selv. Det er en uge fyldt med kærlighed, indsigter og transformation. Charlotte skaber nogle helt fantastiske og unikke rammer, der for mig har gjort det muligt dels at finde hjem til mig selv, dels at lave konkrete forandringer i mit liv, så jeg mere og mere lever det liv, jeg ønsker mig allermest. P.E.

Af hjertet tak for en fuldstændig vidunderlig power uge ❤️🙏❤️ hold nu op, jeg er næsten mundlam over de store transformationer, som vi alle oplevede 🙏 sikke en harmonisk og hjertelig gruppe vi var, der blev kun snakket og handlet fra hjertet ❤️❤️ I love it ❤️❤️ mit hjerte kan næsten ikke være i mit bryst efter denne uge ❤️❤️
Tusinde tak til de lækre søde mennesker i køkkenet, de tryller for vildt 🙏 tusinde tak til Chalotte og Thor, de var der bare, når nogen havde brug for dem og så er de hammer dygtige 🙏❤️🙏
Størst af alt er kærligheden ❤️❤️

Kære Lotte. Det har været en helt fantastisk power uge. At have tillid til, at du ved hvad vi skal igennem, for at blive sat fri har jeg så stort respekt for. Alt det du kan, og jeg føler mig altid tryg i hvad du finder på.
Det er så lærerig, når du tager gæstelærer ind i power ugen.
Der er alt hvad der skal være Dig, Thor og Chalotte, og huset med så meget kærlighed.
Det helt igennem lækre mad, som vi blive forkælet med.
Er vild med hvor meget man kan opnå på en uge – med indsigt i sig selv ❤️🙏
Det er den bedste gave jeg kunne give mig selv.
Er dyb taknemmelig 🙏🙏🙏
Du er en ener, som kan noget meget specielt som ingen andre terapeuter. 😘
Tusind tak for Magic uge.
Størst alt er kærlighed til sig selv og andre 💞🌈

Jeg var så heldig at deltage i Lotte’s påskeseminar på Langebæk i 2018. Hold nu op sikke en forskel det gjorde for mig at deltage. Kurset var fyldt med skønne meditationer, inspirerende og ikke mindst øjenåbnende undervisning samt sund og lækker mad. Jeg lærte så meget om mig selv og har mediteret dagligt siden.

Det var også en helt igennem fantastisk oplevelse at være sammen med de andre kursister og høre deres historier, som jeg også lærte af at lytte til. Er fyldt med taknemmelighed og glæder mig til næste seminar🙏🙏

Kærlig hilsen

Malene

Kære Lotte,

Jeg vil gerne sige tusinde tak fordi du inviterede mig til påskeseminar på Langebæk i 2018.

På vej til Langebæk var jeg spændt og en smule nervøs. Men de smukke omgivelser og roen i huset gjorde mig hurtigt afslappet.

I starten var det måske lidt grænseoverskridende at meditere med over 20 personer jeg aldrig har mødt før, men jeg har aldrig oplevet så meget energi og kærlighed før, som jeg gjorde på dette seminar.

Jeg blev helt høj af denne energi og fik det bedre og bedre med mig selv. Og se alle på seminaret blomstre mere og mere var så unikt at jeg følte mig knyttet til hver og en.

Jeg er kommet hjem med en kærlighed til mig selv og en masse mod på at leve livet fuldt ud.

Jeg er så taknemmelig Lotte,

Knus og kram.

– Søren

Jeg tog på påskeseminar i 2018. hvor temaet var intuition, med åbent hjerte. Ikke med forventninger, men åben for hvad der ville komme til mig, møde undervisere og andre kursister med et åbent sind.

Det var fire helt fantastiske og meget kærlige dage. Dage fyldt med tillid og meget favnende mennesker. Alle var meget ærlige og autentiske og fortalte uden filter om alt hvad der rørte sig i en.

Jeg slugte råt hvad der var. Det var indimellem smertefuldt, det var berigende, det var hårdt arbejde og ikke mindst så fik jeg en stor forløsning af noget meget gammelt og smertefuldt. TAK for det.

Seminariet kan jeg helt klart anbefale, som en meget stor kærlig oplevelse, i smukke omgivelser.

– Lissi Sys Kronborg

Kære Charlotte

Langt om længe fik jeg taget mig sammen til at melde mig på et af dine kurser – nemlig Påskeseminaret i 2018, og jeg må blankt erkende at det har jeg på ingen måder fortrudt.

Jeg vidste jo, at jeg var i gode hænder på dette fantastiske retreat på Langebæk, hvor i var ikke mindre end 3 behandlere til at tage vare på os alle sammen og en særlig stor tak til dig Charlotte for alt den tid og energi du gav mig, trods at du havde så meget at se til. Jeg tror faktisk ikke jeg har oplevet noget lignende, sikke en rejse, jeg er stadigvæk meget overvældet og dybt dybt berørt og taknemmelig.

Det har virkelig været healende for mig og en fantastisk forandring for mig, der er sket på bare 4 dage hos dig Charlotte. Jeg er så taknemmelig og lykkelig for det. Jeg kan ikke sige nok tak.

Også en stor tak til alle dem der deltog på retræten, sikke mange skønne og dejlige mennesker samlet på ét sted, meget overvældende.

Og sluttelig ikke at glemme også at sige tusind tak for alt den dejlige og fantastiske mad, det smagte så skønt <3

– Helle

Jeg hedder Jeanette og jeg er 44 år.

Jeg er uddannet socialpædagog i 2001 og har beskæftiget mig med behandling af anbragte børn og unge, og haft en terapeutisk tilgang til behandlingen udfra de systematiske og narrative teorier. Det er en anerkendende tilgang til udviklingen og til at anskue livssituationer.

Man er mere end sit ”problem”. Problemet er et symptom for en smerte som et barn eller en ung har været i, men de er ikke deres problem. De er meget mere.
Jeg har startet en privat skov-busbørnehave i 2011 og havde rygende succes med den. Der var plads til 24 børn, men ventelisten var på 120 børn.

Jeg knoklede og arbejdede mange timer om ugen for jeg brændte for dette projekt, da jeg så hvor godt det var for børnene, at være et sted hvor rammerne er så vide og hvor der var nærværende voksne der skabte vejen for deres udvikling. Så det var en optur, men det var også et arbejde der sled på mig, idet jeg fik skiftende chefer (da det er forældrebestyrelserne der er de ansættende myndigheder i det private). Det betød at jeg brugte en masse energi på at diskutere retningen jeg udsatte, for børnehaven, da jeg havde det store overblik.

Jeg havde været nogle seje processer igennem da jeg skulle finde en ny HT bus der skulle bygges om til skovbørnehavebus, med køkken, toilet, borde osv. så den i dagligdagen var vores børnehave stue der kørte ud i naturen som var en stor del af dagligdagen. Jeg havde fået et samarbejde med en skole, hvor jeg skaffede lokaler til vejrligsdag osv. så jeg ved alt om bygningsreglementer, sikkerhed i busbørnehave, hvordan sæder må monteres og ja you name it.

I oktober ramte jeg så muren. Jeg havde i April fået en næsten ny bestyrelse der satte en retning som jeg ikke kunne stå inde for. Det blev et drænende samarbejde og ikke et givende samarbejde, så jeg traf en beslutning om jeg måtte stoppe. Jeg måtte ud af det inden jeg blev så ked af det og brændte ud. Jeg var på vej, men fik hevet mig selv den anden vej.

Det var lidt af forhistorien, kort fortalt.
I december fik jeg hørt om denne tur til Tjekkiet, hvor der var fokus på sund mad, træning, undervisning og wellnes. Jeg tænkte umiddelbart der var meget på programmet for de penge, og der var heldigvis plads til mig på trods af tilmeldingsfristen var udløbet. HELDIGT.

Vi skulle til et infomøde i januar inden vi skulle afsted, og her møder jeg så Charlotte der havde udbudt denne tur. Det viser sig at Charlotte var en jeg kendte fra tidligere, jeg havde været i lønnet praktik på ”Reden” på Vesterbro for prostituerede kvinder, og her var Charlotte ansat og var en stor inspirationskilde for mig – også på det tidspunkt.

Jeg var glad for at det var hende der havde denne tur og ikke mindst genforeningen. Jeg tænkte, her får jeg en fantastisk tur og jeg ved hvad hun kan. Derudover var der 3 andre behandlere med på denne tur, hvilket også gjorde, at jeg tænkte at det bare ville give plads til udvikling. Jeg skulle jo bare ned og fyldes op og komme i gang med en sundere livsstil.
Vi var i alt 19 der tog afsted og alle var forventningsfulde og alle var tynget af hvert sit. Vi havde faktisk fuldstændig forskellige motiver til at tage med på denne tur.

Så jeg var spændt på hvordan det hele skulle forløbe.
Jeg må sige jeg er blæst bagover i en lykkerus. Ikke kun af min egen oplevelse, men at se den transformation der skete med samtlige 19 mennesker, er faktisk ubeskriveligt.

Selve programmet var nøje sammensat og der var kun få justeringer gennem de 10 dage vi var afsted. Det i sig selv er en kunst som mange ikke ville kunne gøre magen til, men Charlotte var så skarp og var så meget med på hver og en af os, at det var så trygt for alle. Alle gik i proces efter 2 -3 dag dernede. Alle startede i deres udvikling, og igennem de 3 behandlere som var Rita, Thor og Søs var undervisning der skubbede os i de retninger vi skulle, for at bevare den udvikling vi alle var i gang med.

Det er det smukkeste jeg nogensinde har oplevet. Selv med mine fag-faglige øjne, må jeg hermed uddybe processerne. Der var 3 piger med fra Charlottes frivilliggruppe Your Choice- for spiseforstyrrede unge piger. De piger var så sårbare og havde hver deres historie med sig, som Charlotte kendte på baggrund af behandlinger. Her må man sige at det narrative fik en noget større udformning for mig. Begrebet er udvidet. Det var så transformerende for de her piger.

De her 10 dage svarede til et års terapi for os alle, men disse unge kvinder var virkelig i en proces der ikke kunne have sket uden Charlottes og de tre andres tilgange til problematikkerne samt deres udvikling. Alle blev støttet tæt i processen, alle fik så meget omsorg og redskaber til at være der i processen, som hjemme kan være svær at være så intens i, da man skal forholde sig til HELE livet, såsom vasketøj, madlavning osv. Her var alle disse ting taget fra os, så man bare skulle være i processen, og arbejde med den modstand, man kunne have i sig på at være i processen. Det var i et så kærligt og i et så vanvittigt trygt forum, som Charlotte sørgede for at skabe og vedligeholde, ved at have daglige tjek-in og tjek- ud på hvor vi var hver især.

Derudover var der så meget undervisning der appellerede til det kognitive, som gav konkrete redskaber og så var der muligheden for at være i sin proces med Charlotte. Det er ubeskriveligt hvad der skete med alle. De her piger kom så langt på de 10 dage, at jeg aldrig har set noget lignende.

Jeg tænker, at alle de piger burde komme på sådan en tur, for alle tre havde faktisk sluttet fred med deres spiseforstyrelse på de 10 dage, de havde redskaber til at arbejde med de dæmoner der taler til dem når maden styrer og alle har stadig her 4 uger efter styr på deres liv og spiseforstyrelse. De ved godt at der kan komme systemer der vil trække dem i den anden retning, men de er forberedt og det jeg selv mærker er at NU ved jeg hvordan det føltes indeni mig når jeg er glad og har styr på de ting der kan hive mig den anden retning i livet igen. Jeg ved nu efter denne tur hvordan jeg skal have det, og stræbe efter at have det. Men det er ikke så svært, for jeg mærkede det dernede, og nu ved jeg hvordan det skal føles.

Sådan tænker jeg også det er for pigerne fra your choice. De ved hvordan det er at være en pige UDEN spiseforstyrelsen, og det er nu deres mål at opretholde den følelse. Dette kunne jo ikke være sket alene på x antal gange terapi, for der ville være så mange andre daglige elementer der skulle forholdes til, at det ville være uendeligt svært at opnå de samme resultater.

Turen handlede på ingen måde om mad eller om forholdet til mad, men vi lærte at forholde os til os selv og tage hovedrollen og styringen i vores liv. Det er det smukkeste og mest udviklende jeg nogen sinde har prøvet og det siger ikke så lidt.

Jeg står gerne til rådighed for nærmere uddybning omkring rejsen, behandlingerne ller de vildeste transformationer jeg var vidende til.
Jeanette1@mail.dk eller 53172717

Alt det bedste til dig og dine fra Jeanette Køhl Larsen

Jeg er en mand på 54 år, er gift på 25. år og har to voksne børn.

Jeg har hele livet igennem lidt af angst forårsaget af en opvækst med en alkoholisk far, der var meget voldelig og sadistisk både fysisk og psykisk. Min angst har jeg forsøgt at dulme gennem misbrug af alkohol og den manglende samhørighed og kærlighed i min barndom har jeg i min ungdom kompenseret for, ved at søge kontakt med ikke så sunde relationer.

Jeg har forsøgt at afhjælpe min angst gennem mange autoriserede kanaler, men forgæves. Så læste jeg en artikel om Lotte og kunne genkende hele min situation.

Jeg tog kontakt til Lotte og det har jeg ikke fortrudt. Efter kort tids behandlinger, har jeg ikke alene stoppet mit misbrug af alkohol og fået meget mere selvtillid, jeg har heller ingen angst længere. Oveni dette har jeg fået behandlet en klaustrofobi jeg har haft siden barndommen og den er reduceret betydeligt.

Jeg kan varmt anbefale Lotte som professionel terapeut. Ikke alene er hun den mest seriøse behandler jeg har oplevet (og jeg har oplevet rigtig mange), men hun er også et utroligt kærligt og engageret menneske.

– Jeppe

For mig var indre barn-gruppen rørende, medrivende, indsigtsfuld og enormt givende. Forummet er fantastisk, fordi det er så jordnært og ærligt, man føler sig velkommen, uanset hvordan man er, eller hvordan man har det. Jeg skal love for, jeg blev udfordret på godt og ondt, og gruppen har uden tvivl været med til at ændre mit liv og forme den måde, jeg ser mig selv og verden på.

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale dette initiativ til alle, som sidder fast eller ønsker personlig vækst.

– Christian, 31 år

Muse-fobi

I mange år har jeg haft en stor angst for mus. Jeg har et sommerhus, hvor vi to gange har haft besøg af mus (i løbet af 8 år), og det gjorde mig så panisk, at jeg overvejede at sælge huset, selvom jeg elsker huset og livet på landet meget højt. Jeg kunne have mareridt om, hvordan mus havde invaderet huset, byggede reder i væggene osv. Ved en af de lejligheder satte jeg mig op ovenpå vaskemaskinen af skræk for at blive overfaldet af musen (!!!), imens min mand jagtede den inde i soveværelset, som var tre værelser væk fra mig. Og jeg var hunderæd, mens jeg sad der. Jeg fik vores nabo på landet til at tjekke huset for mus, når jeg var i byen. Og når han så ringede og fortalte, at der ingen mus var, så troede jeg inderst inde, at det bare var noget, han og min mand havde aftalt, at han skulle sige for at berolige mig.

Gennem en ven hørte jeg om Lotte og om, at hun ved hypnose kunne hjælpe en af med en sådan fobi. Jeg har været to gange hos Lotte og ved nu, at jeg er helt kureret for min skræk. Jeg var i hypnose begge gange. Da jeg kom ud til hende i dag (anden gang), havde hun efter aftale lånt en hvid mus, som jeg skulle se på. Jeg var ikke bange ved udsigten til dette. Det ville jeg have været tidligere. Og efter 10 minutter endte det med, at jeg selv tog musen i mine hænder. Den var blød og varm og så faktisk sød ud. Jeg blev helt glad, da den tilsyneladende følte sig tryg i mine hænder, for den gav sig til at pudse sig om snuden. Kært.

At dette skulle komme fra mig ville jeg have forsvoret for 15 dage siden, men det gør det altså. I overmorgen starter min påskeferie. Vi kører på landet, og det blir MIG, der låser huset op og går først ind. Det tør jeg godt nu. Selvom der så skulle være en mus i huset, så vil jeg være helt tryg. Den skal selvfølgelig ud af huset – det er jo vores hus og ikke dens.

Men det er faktisk dens område, den habitat, som vi har et sommerhus liggende i. Og det vil jeg fremover kunne respektere og acceptere. Vi skal jo alle være her!

Tak for hjælpen, Lotte.

Kærlig hilsen fra Marianne

Jeg har i den forløbne weekend deltaget i seminaret hos Lotte om ”Større Selvværd”.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til weekenden og så frem til at tage fat i næste del af min egen udvikling.

Lørdagen handlede om lavt selvværd, hvor den kommer fra, hvad der kan kickstarte den, og hvad den betyder for vores velbefindende, og hvad det kan udarte sig til.

Da vi startede op om lørdagen, viste det sig, at jeg var vældig nervøs, og det gjorde, at da vi skulle i hypnose, kæmpede alt inden i mig imod. Jeg fik alle mulige mærkelige tanker ind hver gang, der var en åbning for at komme ind i kernen af mig.

Jeg fandt ud af bagefter, at jeg havde hørt stemmer fra fortiden igennem de 4 timer, vi var der, og at mit indre kæmpede alt, hvad det kunne, under hypnosen for ikke at give lov til ændringer.

Jeg blev overrasket over at finde ud af, at de fleste negative ting om mig blev fortalt af mig selv. Jeg behandler min kæreste, venner og veninder meget bedre, end jeg behandler mig selv, og jeg kunne aldrig drømme om at behandle dem og tale til dem, som jeg gør til mig. WOW for et ”wake-up-call”.

Da jeg kom hjem, var jeg fuldstændig drænet og endte med at gå MEGET tidligt i seng.

Søndag mødte jeg op igen og havde det godt med at komme igen. Jeg var dog stadig nervøs, da vi gik i gang. Der handlede det om at få større selvværd og hvad, vi kan gøre for at få det bedre med os selv.

Da vi igen skulle i hypnose, tillod jeg mig selv at give slip og kom igennem den mest fantastiske oplevelse. Jeg fik denne gang fat i mit indre barn, så forbindelsen blev fast forankret. Det var meget stort for mig og meget rørende, den glæde, det var, og al den megen kærlighed.

Under hypnose skulle vi, sammen med vores indre barn, rydde op i gammel, uønsket adfærd, gamle uønskede vaner og ubehagelige oplevelser. De blev alle lagt i en kano, og sammen skubbede vi den væk, ud i vandet. Derefter skulle vi skrive vores drømme, ønsker, håb og nogle gode ting om os selv på en fin, blank, ren tavle, som stod i sandet ved siden af kanonen. Alt dette foregik overvåget af vores højere magt, som for mit vedkommende var fyldt af lys, varme og kærlighed i store mængder.

Denne gang havde jeg slet ikke lyst til at fjerne mig fra der, hvor jeg var. Det var dejligt at komme tilbage, fyldt med varme og kærlighed. Og i dag sidde og finde ud af, at al den varme og kærlighed er til mig, fra mig.

Nu skal jeg så på seminaret om ”Værdier og Overbevisninger” næste weekend, og det kan jo kun blive helt fantastisk, da der flere gange gennem weekenden blev lavet forbindelse til disse.

Lotte, til dig vil jeg kun sige: Al den omsorg og kærlighed, respekt og tolerance, du arbejder med, er dybt fascinerende og fantastisk at opleve. Den åbenhed, du træder frem med om dine egne oplevelser, slår benene væk under mig hver gang …

Vi ses på lørdag.

Knus og kram, og masser af kærlighed

Lise-Lotte

Kæreste Lotte

Tusind tak for en fantastisk weekend.

Sidder og smiler…er overrasket over, at man på 2 x 4 timer kan ændre sit liv og ikke mindst tankegang på så få timer. Glæder mig over det hver dag …Nu ved jeg godt, det kun er få dage siden, men nyhedsværdien lever jeg på – troede jo, at det var manden, der var problemet, men gik i stedet hjem med en spiseforstyrrelse – den har jeg fuldt ud accepteret og føler mig lettet og forstår mange flere ting og mange af mine handlinger … Jeg har bare været helt fremme i skoene i årevis.

Har siden i lørdags sagt farvel til sukker, hvidt brød, kartofler og hvide ris. Spiser masser af grønt, råt som stegt og masser af krydderier, kød – ikke fisk, men rejer, kylling og mørbrad. Ved godt, at der ikke er meget fedt, men går efter proteinerne. Er ikke længere så skræmt over “fedt”, har bla. stegt lidt bacon og drysset over min salat. Benytte også koldpresset olivenolie hen over min mad. Har faktisk brugt rimelig meget af flasken allerede, wow….Har desværre ikke helt styr på min morgenmad, men det skal nok komme og endnu en overraskelse: Jeg spiser utrolig store mængder.

Ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke har lyst til sukker i en eller anden form, men med min nye tankegang siger jeg ikke længere “Det feder”, men i stedet: “jeg vil hellere være glad, og det er det rene gift, og min krop skal nok finde tilbage til sin normalvægt”.

Lotte, det er fantastisk, det virker *he-he* … Nu ved jeg ikke ligefrem, om jeg har tabt mig rent fysisk, men min krop fungerer meget bedre, og jeg prøver hele tiden at tænke: “Hvad har du lyst til?”

Knus Lone

Weekendkursus ”Loven om tiltrækning”

Jeg var for nylig på Lottes weekendkursus om Loven om tiltrækning. Jeg har tidligere været på et andet af Lottes kurser (om medafhængighed) og har Lotte som terapeut, så jeg havde bestemt en forventning om en spændende og udbytterig weekend. Men jeg havde nu alligevel ikke forestillet mig, at det skulle blive så overvældende.

Kurset startede lørdag med en præsentationsrunde for alle kursisterne, og jeg syntes, at alle var meget åbne og ærlige, hvilket var dejligt, for jeg kan godt have en tendens til at tro, at jeg er den, der er dummest, dårligst og længst tilbage i min udvikling, og når alle på kurset giver en ærlig præsentation, bliver mine tanker afmystificeret, og jeg tror, at vi alle fik en fornemmelse af at være ”i samme båd”, og det lagde en god grobund for weekenden.

Derefter gennemgik Lotte en masse omkring ”det indre skatkammer”, der kort fortalt handler om, hvordan underbevidstheden arbejder for dig, hvor stor en magt ens tanker har, og hvordan man kan ændre sit liv ved at ændre sin tankegang og dermed tiltrække flere positive oplevelser/mennesker/penge eller hvad, man nu måtte ønske sig.

Til sidst på første dag lavede Lotte en gruppehypnose, som handlede om at tiltrække fx en kæreste, succes med job/egen virksomhed og positiv tiltrækning generelt. Jeg hørte ikke så meget af denne hypnose, da jeg umiddelbart inden havde fået en ret stærk tanke, om at jeg skulle tage ansvar for nogle af mine tidligere handlinger og undskylde overfor den person, det var gået ud over, så det fyldte meget hos mig.

Søndagen startede vi med en kort runde om, hvordan vi havde det, og der var mange, der allerede der havde oplevet ændringer i både adfærd og tankegang og så lidt lysere på tilværelsen.

Lotte gennemgik derefter ”loven om tiltrækning”, om at lige tiltrækker lige, og hvor vigtigt det er at udsende positive tanker for dermed at tiltrække positive ting til sit liv. Både gennemgangen lørdag og nu søndag blev krydret med Lottes personlige oplevelser som et klart bevis på, at det virker! Og Lotte forstår at gøre en ret intensiv gennemgang både spændende og levende, så det var vist ikke svært at fastholde os, ej heller at lægge op til debat, selvom det sidste var der ikke så meget tid til.

Søndag sluttede vi også med en gruppehypnose, der denne gang tog udgangspunkt i ”det indre barn”, som er det lille barn, vi alle sammen har i os, men hos dem (os), hvor der ikke er blevet draget nok omsorg for os som børn, der er det indre barn ofte den største forhindring for videre udvikling, positiv tankegang og succes. For mig var det en ret voldsom, men dejlig oplevelse, for første gang oplevede jeg at kunne se mig selv som barn i en hypnose, en glad, lille pige, som jeg oven i købet kunne drage omsorg overfor. Det var meget bevægende for mig og en fantastisk afslutning på et rigtig godt kursus.

Som et lille kuriosum kan jeg fortælle, at jeg søndag nat vågnede med en utrolig stærk følelse af at have fundet troen – og håbet – på, at de ting, jeg gerne vil, de rent faktisk kan lykkes.

Det er svært at beskrive, men føles fantastisk. Behøver jeg at sige at jeg sidder og glæder mig over, at jeg allerede har tilmeldt mig flere af Lottes kurser

Hej, jeg hedder Jerry. Jeg er 34 år gammel. Jeg har hele mit liv haft en angst, en bekymring for fremtiden: Går Jorden under, bliver der krig, og mest af alt har jeg haft en angst for at være alene.

Den angst har været der så længe, jeg kan huske, indtil en dag, hvor jeg er nede hos Lotte i behandling. Den dag tog jeg skridtet og gik med til, at hun ledte mig ind i hypnose, der oplevede jeg at komme tilbage i tiden, til jeg er ca. 2 år.

Det er den første gang, jeg oplevede angst. Der skete en masse i den hypnose, som er meget personligt, men det vigtigste er, at jeg for alvor så, hvem jeg i virkeligheden er.

Jeg så en lille, glad dreng med ble på, der stod og strålede som en lille sol. Jeg var glad, afslappet og ikke spor bange.

I dag, når frygten kommer snigende, oplever jeg, at jeg kan tale til den lille Jerry og fortælle ham, at han ikke skal være bange. Jeg kan drage omsorg og tage ansvar for mit liv på en ny måde.

Så jeg vil varmt anbefale en hypnose behandling hos Lotte.

De bedste hilsner. Den glade Jerry

Efter et voldsomt opgør med en ekskæreste (som dog ikke er far til min 7-årige datter), var jeg længe bekymret for de oplevelser, som min datter gennem tiden havde været vidne til. Jeg vidste, at de ting, hun ikke talte om, væltede rundt i hendes indre og var med til at danne grundlag for hendes egen opfattelse af kærlighed og samvær. At jeg som mor ikke har været i stand til at vælge mænd, som var i stand til at tage ansvar, men som handlede uhensigtsmæssigt og agressivt, var ensbetydende med, at hun ofte tilpassede sig, havde svært ved at knytte nære relationer og samtidig forsøgte at beskytte sin mor.

Oveni det måtte jeg sande, at hendes far, som hun besøger hver anden weekend, heller ikke var i stand til at møde hende i hendes følelser og styrke hendes individ, men derimod opdragede hende med kæft, trit og retning, hvor der blandt andet ikke var plads til at blive vred. Da det ikke var muligt for mig at få en seriøs snak med hendes far, tog jeg sagen i egen hånd. Udover at gøre alt, hvad der stod i min magt for selv at udvikle mig og skabe de bedste rammer for mig selv og min datter, besluttede jeg mig for at tage hende med ned til Lotte. Lotte talte i børnehøjde, var empatisk, lyttende og forstående og hjalp min datter til at få sat ord på nogle oplevelser, som hun end ikke havde betroet mig, selvom jeg havde en mistanke om, at tingene hang sådan sammen.

Lotte lagde hende i en blid hypnose og lavede først en selvværdsrejse, hvorefter hun i hypnosen gav hende mulighed for at sige alle de ting til hendes far, som hun ikke havde fået lov til i den virkelige verden. Det tog ikke ret lang tid, men for min datter havde det været en fantastisk rejse … hun smilede over hele hovedet, da hun vendte tilbage til virkeligheden, og selvom hun var stille, havde jeg en helt klar fornemmelse af, at der var noget ændret ved hendes udstråling. Hun var rolig, afslappet og stille, hvilket, Lotte sagde, var helt naturligt. Det tog os en time at køre hjem i myldretiden, og på den time var den eneste kommentar, hun kom med: “Hvornår skal vi besøge Lotte igen?

Min datter har normalt aldrig været glad, når det blev fredag, og hun skulle afsted på weekend hos sin far, og hun har på intet tidspunkt ytret ønske om at komme hjem til ham før eller mere, men efter det første møde med Lotte ønskede hun at ringe til sin far om torsdagen for at høre, om hun måtte komme hjem til ham en dag tidligere … Jeg er ikke i tivivl om, at Lottes indsats var årsagen til denne fornyede styrke, og jeg er taknemmlig for, at jeg måske med få sessioner hos Lotte kan nå at støtte hende så meget i sin egen udvikling og sit eget selvværd, at hun ikke ender med at gå i sin mors fodspor, men allerede nu kan få de redskaber, der kan gøre hendes vej gennem livet blot en smule mere smertefri …

Kærlig hilsen

Julie

Jeg mødte Lotte første gang i maj 2009, hun kom på dac og underviste os om sukkerafhængighed.

Det var noget af en øjenåbner for mig, hold da op, jeg var sukkerafhængig …

Den gode nyhed var, at der var en løsning på det at være sukkerafhængig, jeg havde en mulighed for selv at gøre noget, de første 3 dage uden sukker var ikke så fede, men derefter gik det ret hurtigt med at mærke, hvor glad min krop blev, jeg kunne påvirke min hjerne gennem kosten, sådan at jeg blev gladere, jeg kunne påvirke min bugspytkirtel ved at sammensætte min kost på den rigtige måde, spise gode olier osv. og desuden tilsætte motion 3 gange om ugen. Alt dette og meget mere har jeg lært dels på dagen i maj måned og på et efterfølgende weekend seminar (jeg har tabt 6 kg, ved godt at det er for livstid dette her, så vægten er ikke så vigtig, men det glæder mig alligevel).

Ud over alt dette fik jeg også stiftet bekendskab med hypnose (der var en seance både lørdag og søndag). Jeg var lidt skeptisk, men valgte at gå ind i det uden modstand. Vi skulle sidde eller ligge godt alt efter, hvad der passede bedst, derefter blev vi guidet, blandt skulle vi mærke vores hjerte, finde vores indre barn og give det alt den kærlighed, det altid har manglet, stor oplevelse af at være kommet hjem til mig selv, meget rørende og dejligt.

2. dags hypnose handlede om, at vi skulle sige endeligt farvel til sukker og det usunde fedt. Jeg husker, at vi skulle visualisere et bord fyldt op med det lækreste nybagte wienerbrød, og alle de bedste kager i verden, så skulle vi hælde alt det fedt fra alle kagerne på bordet op i en kop, og så skulle vi forestille os at drikke fedtet i koppen, føj for den lede … derefter skulle vi forestille os et nyt bord fyldt op med friske farverige grønsager og derefter vælge et af bordene, der var også noget med en kærlighedsslange, jeg husker det ikke tydeligt, men min underbevidsthed har registreret det, så det ligger der nu.

Faktiskt ved jeg ikke, om det virker, men jeg ved, at jeg ikke har spist sukker siden, og at det er meget nemt at lade være, så der er i hvert fald sket noget, hm meget mærkeligt. Tusind tak for alt det jeg har fået, mit liv er ikke helt det samme mere, altså på den gode måde.

kh. Susan

Efter at have deltaget i dit weekendsseminar om sukkerafhængighed får jeg lyst til at dele min oplevelse med andre. Jeg har arbejdet med min sukkerafhængighed i et par år nu, på egen hånd og med hjælp fra dig, Lotte. Men efter min seneste graviditet og fødslen af min søn føltes det helt uoverkommeligt. Weekendsseminariet var lige, hvad jeg havde brug for. Kombinationen af undervisning og hypnose virkede helt fantastisk på mig. Efter hypnosen har jeg oplevet en fornyet energi og et gå-på-mod, som jeg ikke har følt længe. Nu bruger jeg ikke længere en masse negativ energi på at styre uden om sukker og hvede – det kommer helt naturligt, og det har givet mig en ubeskrivelig frihed.

Lotte, jeg er så taknemmelig for at have mødt dig. Tusind, tusind tak. Hver gang, jeg ser dig, lærer jeg noget nyt – om mig selv, om livet, om afhængighed og om helbredelse. Jeg ser frem til at se dig snart igen. 🙂

Stort kram fra Rikke

Som 13-årig blev jeg første gang sendt til psykolog. Jeg var der 3 gange, droppede det og valgte i stedet for at øve mig i en masse overlevelsesstrategier, som jeg har levet efter lige siden. Men efter mange forliste forhold, hvor jeg gang på gang måtte erfare, at gnisten forsvandt, så snart forelskelsen var overstået, måtte jeg erkende, at jeg havde brug for hjælp til at komme ud af det. Efter flere forskellige forsøg hos psykologer, psykoterapeuter, clairvaoyanter og healere, mødte jeg Lotte.

Jeg var nu 34 år gammel, enlig mor i et “frem-og-tilbage”-forhold, kærlighedsafhængig, havde lavt selvværd og en del psykisk/fysisk voldelige forhold bag mig. Jeg havde efterhånden opgivet tanken om nogensinde at finde ro. Hver dag var en kamp om overlevelse, for at leve op til alle de etiketter, jeg havde. Jeg skulle være en perfekt veninde, jeg skulle være den fuldendte mor, og jeg skulle være en erhvervsmæssig succes. Alt sammen i håb om, at andre ville tænke, at jeg var god nok, værd at holde af, rose og anerkende, men alligevel var det altid som at tisse i bukserne. Følte, at jeg konstant skulle overgå mig selv, have det perfekte hjem, bage boller og lave sunde retter. Jeg skulle være smart, slank, sød, tiltalende, fornuftig og intelligent, ikke fordi jeg altid havde overskudet til det eller lysten til det, men fordi jeg tænkte, at det blev forventet af mig, og fordi jeg frygtede, at folk ville forlade mig, hvis jeg ikke var fuldendt og overbærende. Min kærlighedsafhængighed var årsag til, at jeg havde alt for mange seksuelle relationer i håb om at finde en, som ville mere end blot at gå i seng med mig. Og altid endte jeg med at forelske mig i dem, som forelskede sig hovedkuls i mig. Fordi jeg endelig følte, at jeg var værd at elske. Men efter forelskelsesperioden opdagede jeg gang på gang, at det slet ikke var personen, jeg havde forelsket mig i, men selve forelskelsen. Og når jeg begyndte at trække mig, skabte det jalousi og drama, som igen var en del af min overlevelse. Dramaet fik mig til at føle mig i live samtidig med, at jeg fik dårlig samvittighed, hvis jeg skulle såre min partner, hvorfor jeg igen og igen blev i mine forhold på trods af, at jeg rent følelsesmæssigt var i gang med at finde nye græsgange.

Efter 2 besøg hos Lotte, fik jeg afsluttet mit usunde forhold. Jeg valgte at tage Lottes ord seriøse og gik i cølibat i 6 måneder, hvoraf de 3 måneder allerede er gået. I disse måneder har jeg været i hypnose 4 gange, hvor jeg har arbejdet med mit indre barn. Det har givet mig 100% klarhed over mine mønstre, årsagerne til dem og arbejdet der ligger forude. Mit selvværd har ændret sig så ufatteligt meget, og på den korte periode har jeg kunne slippe behovet for andres anerkendelse, ros og kærlighed. Til gengæld har jeg fået redskaber til at fylde mig selv op, anerkende mig selv, være den, jeg ønsker at være og at elske mig selv for det.

Lotte er et fantastisk menneske. Hun kan gennemskue problematikker, som man selv kan have svært ved at sætte ord på, og hun kan hjælpe med at få sat tingene i perspektiv. For mit vedkommende har Lotte været den styrke, der kunne få mig til at flytte bjerge. Hun rummer en empati, som man ellers skal lede længe efter, og hun forstår at møde en præcis, hvor man er. Hun hjælper både i medgang og modgang og støtter op i de svære situationer og løfter en i de gode oplevelser. Lotte er blevet min mentor, og hendes kompetencer som terapeut er formidable. Hendes hypnose er virkningsfuld, og hvis man er åben og modtagelig for ændringer, kan hypnosen skabe store positive ændringer i det, som ellers virkede som en langsigtet umulighed. Hendes indlevelse er ubeskrivelig, og man kan ikke andet end at have tillid til hende – både som menneske og som terapeut.

fra Dorthe 34 år

Kære Lotte.

Jeg blir nødt til at fortælle hele min omverden om den fantastiske oplevelse, jeg har haft hos dig …

Jeg er kræftpatient på 10. år og fik for 3 mdr siden den triste besked, at kemoen ikke havde effekt, og at man derfor stoppede behandlingen.Det var en hård nyser og ikke mindst psykisk … Jeg måtte forsøge et eller andet i håb om at få det bedre …

OG JEG KOM I FORBINDELSE MED DIG,KÆRE LOTTE !!!!!!

Ved hjælp af hypnose/terapi, som iøvrigt var en fantastisk oplevelse, fik jeg ro og optimisme, fik styr på de følelser, der havde skabt utryghed i min krop …

I sidste uge skulle jeg have svar på scanning … og nu kommer det fantastiske… SVULSTERNE VAR REDUCERET MED 20% …nu tror jeg på mirakler… og min taknemmelighed går til dig, Lotte … Jeg tror og ved, at du har været en del af helbredelsen

TAK TAK TAK … Jeg slipper dig aldrig !!!!

Mange positive tanker fra Mai-Brit … en lykkelig klient.

Kære Lotte.

Jeg var i en situation hvor jeg ikke magtede mere, jeg var virkelig nede og skrabe bunden. Livet for mig føltes hårdt og uretfærdigt, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op.

Men så kom du ind i mit liv, og alting blev anderledes.Første gang, jeg havde en samtale med dig, var jeg enormt utryg og overvejede adskillige gange at gå, mens jeg sad i venteværelset. Ind kom du, smilende og så skøn som kun du er, og allerede dér kunne jeg mærke en stærk varme og forståelse fra dig. Under vores samtale fik du forklaret mig, hvad vi skulle arbejde med, og jeg følte mig meget tryg i dit selskab. Da jeg gik derfra, var der en del ting, der pludselig gav mening, og jeg glædede mig allerede til den efterfølgende uge.

Du anbefalede mig at deltage i kurset ”loven om tiltrækning”. Jeg blev virkelig i tvivl. Jeg mente ikke selv, at jeg var typen, der kunne sidde i gruppeterapi, da det ville være ret grænseoverskridende for mig. Men efter flere overvejelser og behagelige samtaler med dig sagde jeg endelig ja. Kurset var en blanding af undervisning, samtale med medkursister og hypnose.

Allerede på den fjerde uge fik jeg ligefrem en åbenbaring under vores hypnose, og efter den gang tog mit liv en drastisk drejning. Jeg har fået så enormt mange gode redskaber af dig under kurset, at jeg har en mulighed for at forme netop det liv jeg ønsker mig.

Lotte, du har givet mig mit liv tilbage, og jeg takker dig så inderligt. Du har formået under dine fantastiske hypnoser og samtaler at åbne mine øjne overfor de ting, der har hindret mig i at blive lykkelig. Jeg har nu lært at tiltrække og tilgodese de positive ting frem for de negative.

Lotte, selv om du ikke selv vil erkende det, så er du for mig min helt egen mini-gud.

Kæmpe knus til dig

Mia

Jeg har været deltager på et kursus hos Lotte Christiansen om loven om tiltrækning, et kursus med omkring 8 deltagere.

Jeg er så taknemmelig for det, der blev givet mig og for det, jeg lærte på det her kursus.

Jeg fik en frihed til at være sammen med andre mennesker og til at turde at udtale mig i selskab med dem.

Jeg fik hjælp til min familie, da jeg stod med store problemer.

Jeg lærte, hvad tanker og følelser betyder, og jeg forstår bedre i dag, hvad den lov om tiltrækning gør ved mennesker.

Jeg lærte, hvor vigtigt det er at være motiveret, og at jeg selv skal gør mit bedste.Jeg bruger i dag mine følelser, både de positive og negative.

Jeg har været med på en rejse i mit indre, som var fantastisk, men endnu bedre for mig, at jeg har været i hypnose hos Lotte, det syntes jeg, er det bedste, jeg har været med til, for jeg fik givet slip på negative forbindelser til min fortid.

Kærligst Elly

Kæreste, skønne Lotte. Jeg er dybt taknemlig for, du er kommet ind i mit liv og meget ydmyg over for min proces.

Da jeg kontaktede dig i januar 2008 pga. sukkerafhængighed og en dyb frygt for, at jeg ALDRIG måtte røre sukkerholdige ting mere, var jeg ikke klar over den fantastiske rejse, jeg var på vej ud i.

Jeg kom ret hurtigt med på kurset Gør dig fri af andres misbrug/medafhængighed, og det var noget grænseoverskridende at skulle sidde og fortælle fremmede om de ting, jeg indeholdte. Men samtidig var det befriende at finde ud af, at masser af mennesker har det på samme måde som mig, at jeg ikke var mærkelig eller anderledes. Den 3. gang vi var på kurset, fik jeg en åbenbaring af de store, og min proces fik et ordentlig spark i den rigtige retning. Det var meget fantastisk, jeg tror aldrig, jeg har grædt så meget, som jeg gjorde den aften.

Fra den dag har jeg haft den ene aha-oplevelse efter den anden, og jeg nyder hver eneste af dem. Det var også utroligt at opleve mine medkursisters rejse/udvikling.

Derefter kom jeg med på kurset Loven om tiltrækning – og tak skal du have, det er da nok det bedste, jeg har prøvet nogensinde. Den første gang vi var der, skulle vi i slutningen af undervisningen lave en lille indre rejse. Med lukkede øjne skulle vi tage væk fra lokalet og ud til et positivt og dejligt sted for os selv. Selvom det var svært at holde al baggrundsstøj ude, så lykkedes det, da du, Lotte, begyndte at tale til os om visualisering af de ting, vi ønskede os mest – kæreste, familierelationer, penge, webshop, og hvad det ellers kunne være, vi sad hver især og ønskede os. Min oplevelse, selvom jeg havde svært ved at holde udenomsstøjen væk, var, at jeg faktisk fik visualiseret denne kæreste, som jeg ønskede mig. Jeg kunne se ham (uden ansigt) men kropsligt, højdemæssigt. Jeg kunne dufte ham, røre ham, kramme ham – jeg kan huske, da du sagde, at vi kunne kysse ham, hvis vi ville, der var det så virkeligt for mig, at jeg var ved at fnise højlydt. (Jeg havde kort forinden kurset højlydt 3 gange sagt, at jeg ønsker mig en kæreste) Vi skulle også visualisere overflod af penge, og at de bare kom ind på kontoen i en lind strøm, og at den ønskede webshop havde stor succes og masser af ordrer. Min første oplevelse efter denne visualisering kom få dage senere, hvor jeg begyndte at få tilbudt ting, jeg ikke havde bedt om, som ellers kostede penge, helt gratis. Hmmmm … Jeg var samtidig aktiv på et par netdatingsider, men kom ikke ud på mere end en date – ellers var der langt mellem interessante emner. Til sidst, pga. det var alt for energikrævende, besluttede jeg at slette profilen på den ene og afvente de 10 dage inden, den sidste udløb. Nu gad jeg ikke det mere – så måtte han komme, når det var tid. To dage efter fik jeg en hilsen og var inde og tjekke hans profil. Da jeg så billedet, tænkte jeg: ”Mmm….han ser da ret interessant (læs godt) ud.” Og så læste jeg hans profiltekst og tænkte, ja ja, ikke uinteressant. Jeg sendte en standardhilsen tilbage og tænkte, så må vi se, om han virkelig vil noget … Det ville han. For der kom en kæmpelang mail tilbage, hvor han fortalte om sig selv, og jeg blev fanget med stor interesse. Jeg sendte en endnu længere mail tilbage, og så var hans interesse også fanget. Få dage efter ringede vi sammen (knap 5 timer nåede vi op på over et par gange) To dage efter ”mødtes” vi på webcam via MSN, og så var jeg solgt – det var han også. Dagen efter mødtes vi – og så har vi været sammen siden. Det, for at vende tilbage til loven om tiltrækning, som er mest fantastisk er, at min dejlige, skønne, lækre, søde, fantastiske kæreste er fysisk som ham, jeg så i min visualisering, og vores match er helt vildt. Den ro, vi giver hinanden, den accept og respekt, vi har for hinanden, det gør bare det hele så let – når man, som jeg, har prøvet forhold, hvor min medafhængighed har gjort mig ”ikke-eksisterende”, underdanig og meget, meget pleasende, så er dette nok det mest fantastiske at opleve.

Jeg under alle at få lov til det.

Jeg er meget taknemlig og ekstrem ydmyg over for ham, som er blevet sendt til mig. Mit ønske har været så stærkt og så sikkert, at jeg på få måneder fik det indfriet. Jeg har stadig pengeproblemer, men skal tro stærkere på, pengene kommer – så vil de også komme. Hvorfra ved jeg ikke, det er der ”andre”, der sørger for!!! Selv i de små ting fungerer loven om tiltrækning: Grøn bølge i trafikken, ingen regn, når jeg går med hundene (selvom der hænger kæmpetunge, mørke skyer), gode pladser i teater og biograf – ja, mange ting, hvor jeg tænker, visualiserer og ønsker, mærker, at sådan er det – og så er det lige det, det er!!!!

Min ydmyghed for, at dette virkelig virker, gør, at jeg nu tager en af de store ting af gangen, for det kan være svært at håndtere, hvis det hele skulle komme på en gang.

Tusind tak, kære Lotte, fordi du har hjulpet mig til at åbne mine øjne for, hvad der kan lade sig gøre. Du er fantastisk, og jeg nyder, at du er en del af mit liv. Kan ikke vente til næste session.

De kærligste hilsner Lise-Lotte

Gør dig til direktør i dit eget liv!

Kontakt:

Tilmelding til seminarer, foredrag og andre arrangementer:
Ønsker du at tilmelde dig til de spændende arrangementer – så klik her.

AFBESTILLING:
Arrangementer skal afmeldes senest 10 dage før start, ellers betales fuld pris for hele arrangementet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Husk at udfylde.