Fra overvægtig alkoholiker med bulimi, til ekspert i coaching

Charlotte Petersen er en bemærkelsesværdig kvinde i halvtredserne, der som 36-årig besluttede at ændre sit liv radikalt.

Fra tidligere at have været en overvægtig alkoholiker med bulimi, er hun i dag en succesfuld coach samt kursusleder med egen virksomhed.

Allerede som 3-årig var Charlotte sukkerafhængig, og som 9-årig begyndte hun at ryge, hvilket førte til, at hun inden for et par år røg 30-40 cigaretter om dagen. Da hun var 13 år, fik hun smag for alkohol, hvilket på få år eskalerede til decideret alkoholisme. Som 16-årig udviklede ønsket om at tabe 50 kilos overvægt sig til spiseforstyrrelsen bulimi. Dette kom til at betyde, at hun overspiste og kastede op fem til ni gange om dagen i de følgende 27 år. Den sygdom gjorde også, at Charlotte begyndte at skaffe sin mad ulovligt, da hun efterhånden var kommet op på at spise for 1000 kr. om dagen. Til sidst var hendes krop så forstyrret, at hun nåede op på en overvægt på 120 kilo.

Men i 1993, efter et massivt alkoholindtag der endte med en hospitalsindlæggelse og nær havde kostet hende livet, besluttede Charlotte at ændre sit liv. Gennem en årrække arbejdede hun sig ud af alle sine misbrug og reducerede sideløbende sin vægt med over 40 kg. Inspireret af sin egen kamp og sin vej ud, uddannede Charlotte sig derpå til terapeut med det mål at kunne inspirere og hjælpe andre ud af lignende vanskelige situationer.

I dag er Charlotte behandler og arbejder som Misbrugskonsulent, NLP practitioner, NLP Master, SoulFlow guide, Meditationsvejleder, Chok- og traume-terapeut, Hypno-terapeut samt EFT-terapeut. Charlotte har gode resultater med sin behandling af mennesker og nyder at være vidne til sine klienters fremgang. Sideløbende underviser hun i forskellige virksomheder samt holder foredrag og seminarer.

Næsten alle ønsker at skabe en forandring i deres liv, og mange har forsøgt så mange gange at skabe forandring, men uden held. Den største årsag til, at det ikke går, som vi ønsker, er, at vi ikke har bedt om assistance til at løse problemet og derved skabe forandringer. Life Coaching sætter fokus på, hvad der forhindrer dig i at opnå klarhed omkring din person og livssituation ved en pludselig indsigt og klarhed eller gennem en proces. En hjælp til at nå dine mål på en ærlig, effektiv og sjov måde. Det handler om at udnytte dit fulde potentiale, når du på et dybere niveau har forstået, hvorfor ting sker (eller ikke sker).

Se vores Privatlivspolitik

Gør dig til direktør i dit eget liv!

Kontakt:

Tilmelding til seminarer, foredrag og andre arrangementer:
Ønsker du at tilmelde dig til de spændende arrangementer – så klik her.

AFBESTILLING:
Arrangementer skal afmeldes senest 10 dage før start, ellers betales fuld pris for hele arrangementet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Husk at udfylde.