En Shopaholic fortæller

Jeg havde opgivet …

For 2 år siden havde jeg opgivet.

Opgivet at få det bedre, opgivet at komme fri af min shopaholic, opgivet at få et bedre selvværd, opgivet at blive sådan rigtig lykkelig og glad. Jeg havde resigneret og slået mig til tåls med, at min situation ikke kunne ændres, jeg måtte bare få det bedste ud af den. Så var det, jeg mødte Lotte. Jeg havde hørt om Lotte gennem en kollega. Indrømmet var jeg ret skeptisk overfor endnu en terapeut. Jeg havde jo selv gennem mange år gået i terapi hos psykolog, psykiater, psykoterapeut uden de helt store resultater, så endnu en terapeut var ikke lige, hvad jeg havde brug for – troede jeg! – det var så lige, indtil jeg sad hos Lotte – den første gang fuld af skepsis, angst for fordømmelse/manglende forståelse, afventende.

Den første session hos Lotte var et mirakel. Intet mindre!

For første gang blev jeg mødt med åbenhed UDEN fordømmelse, en hjertevarme, jeg sjældent har mødt lige og kun et eneste krav, nemlig at sige sandheden, forholde mig til sandheden og handle på sandheden.

Efter ganske få sessioner hos Lotte var forskellen i mit liv markant. Der blev ryddet op mentalt, tingene blev sat på plads i mit sind og i mit hjerte, jeg fik det bedre, min familie fik det bedre, og tingene begyndte at lykkes. Det var en befrielse uden lige at forstå, at det ER muligt at ændre gamle mønstre, at gøre op med al den smerte og følelse af ulykke, der gennem årene har ædt en op og resulteret i så megen selvdestruktiv adfærd. Når jeg kørte fra en session med Lotte, var jeg høj af glæde, optimisme og havde en sikker tro på, at alting er muligt hvis bare man tør!

For nylig oplevede jeg en hypnosesession hos Lotte – og jeg kan kun sige en ting WAUV – dét virker, og det rykker!

Jeg ved, at min helbredelse er en fremadskridende proces, der hele tiden skal holdes ved lige – og derfor føler jeg stor fred i mit sind og en helt unik tryghed ved at vide, at Lotte altid er der, når jeg har brug for hende. I perioder oftere end andre, men hun er der.

Kære Lotte, jeg er dig dybt taknemmelig for det, du har udrettet for mig og min familie, og jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag, uden dig.

Mange hilsner Sussie.

Gør dig til direktør i dit eget liv!

Kontakt:

Tilmelding til seminarer, foredrag og andre arrangementer:
Ønsker du at tilmelde dig til de spændende arrangementer – så klik her.

AFBESTILLING:
Arrangementer skal afmeldes senest 10 dage før start, ellers betales fuld pris for hele arrangementet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Husk at udfylde.