Hjælpen tilbydes i mange former for terapi eller terapeutisk rådgivning

I ØJEBLIKKET ER DER LUKKET FOR INDIVIDUELLE FORLØB.

Individuel terapi

At gå i individuel terapi er en beslutning, en beslutning om at der er noget inden i dig, du vil have ændret. Det er rigtig vigtigt når du starter i terapi, at du har gjort dig klart hvordan du gerne vil have det.

Jeg vil så derefter bruge de forskellige teknikker, som jeg arbejder med.

Det vigtigste formål for mig, er at hjælpe dig til at få omprogrammeret de programmer som begrænser dig i at komme ud og leve i dit fulde potentiale.

Parterapi

At komme i et parforhold kan være noget af det mest provokerende der findes. Mange af os tror, at kærligheden vokser af sig selv, og der faktisk ikke skal gøres ret meget ved det. Faktum er, at for at få et godt og dynamisk parforhold kræver det et stykke arbejde.

En sund indgangsvinkel til et sundt parforhold betyder at man tør sende sit parforhold til eftersyn.

Mit udgangspunkt, når jeg laver parterapi, er altid hos den enkelte. Det vil sige at min opgave er, at få parterne til at tage ansvar for deres egne følelser og handlinger.

Min parterapi er meget handlingsorienteret, det vil sige der er øvelser, og man forpligter sig til at gå ind i den behandling der bliver lagt. Et sundt parforhold skaber man igennem et ærligt arbejde og der igennem få åbnet for kærligheden, lidenskaben og passionen.

Familie intervention

Det kan være rigtig sårbart, at have en misbruger i familien. der kan være meget vrede og meget sårethed og det kan være rigtig svært, at trænge igennem til en aktiv misbruger. Derfor kan det være rigtig godt, at få lavet en intervention så man kollektivt som familie konfronterer misbrugeren på en kærlig og omsorgsfuld måde, og samtidig får sat sine egne grænser.

Mit arbejde i en intervention er at vejlede til eventuel brevskrivning, som vil blive læst op for den aktive misbruger. Jeg vil inden interventionen have fundet et behandlingssted, som jeg umiddelbart efter selv vil køre misbrugeren til.

Jeg vil op til selve interventionen have nogle forsamtaler med de involverede og så vil jeg begynde at vejlede til hvordan hele sessionen kommer til at foregå. Jeg vil selv deltage, som torvholder, i hele sessionen.

Misbrugsbehandling

Måske går du med en eller anden form for misbrug, i dag er det ikke kun alkohol og narko. Der findes rigtig mange misbrug, som f.eks. sex- og kærlighedsafhængighed, shopaholic, pengemisbrug, gambling, sygdom i familien, vold, sexuel misbrug, sukker og madafhængighed, internetafhængighed og meget mere.

Alle de afhængigheder skaber en adfærd, der gør at vi ikke kan forholde os ærlige i vores liv. Vi bygger vores liv op omkring en løgn, mange af os bliver også kriminelle. Mennesker der er vokset op i dysfunktionelle familier, har oftest også selv en tendens til at komme i et misbrug af en eller anden slags.

Det jeg gør, det er at gå ind og afdække misbruget og begynder at arbejde med nogle af de mønstre og forsvarsværker der gør at man er havnet i misbruget. De programmer, som ligger i det ubevidste sind, vil jeg gå ind og få omprogrammeret. Og jeg vil være behjælpelig med at etablere et nyt netværk, da misbrug ofte medfører isolation.

Undervisning til pårørende

At være pårørende til en misbruger kan være rigtig smertefuldt. Ofte ved vi ikke hvilket ben vi skal stå på. Vi kommer ind i en magtesløshed, som kan være helt uhåndterlig.

Jeg tilbyder undervisning og individuel terapi til pårørende af aktive misbrugere, hvor jeg arbejder med at få den pårørende til at acceptere situationen og at de skal have tillid til at misbrugeren nok skal finde en vej ud af misbruget.

Bisidder- & Mentorordning

Mentorordning tilbydes unge mennesker, som har svært ved at navigere i det normale system. Det kan være som bisidder på kommuner, i skoler, hos psykiater, læger og lignende.

Mit hovedformål er at være de ekstra ører, der kan i stille og rolige omgivelser forklare den unge hvad der er blevet sagt. Jeg holder trådene på plads, så de mål der bliver lagt i forhold til rent personligt og jobmæssigt bliver overholdt.

Jeg fungerer også som samtalepartner, og jeg har også via min uddannelse som terapeut, en terapeutisk indgangsvinkel til de unge.

Pris: Forhandles individuelt, og kan oftest dækkes af kommunerne

Vi gør opmærksom på vores afbestillingsregel:
Aflysning eller flytning af aftalt session skal ske senest 24 timer før start, ellers betales fuld pris. Der betales fuld pris for udeblivelse fra en aftale.

Jeg anvender følgende teknikker i mine individuelle terapier, seminarer og foredrag:

Hypnoterapi/Hypnose EFT | The Work of Byron Katie®

Terapi via Skype

Der er mulighed for at få 60 minutters terapi via Skype. Du skal ringe til Charlotte på 28 45 11 53. Pris pr. session, 60 min.: kr. 900,-.

Vi gør opmærksom på vores afbestillingsregel:

Aflysning eller flytning af din aftale skal ske senest 24 timer før, ellers skal der betales fuld pris for sessionen. Ved aflysning pga. sygdom betales ½ pris.

Der betales fuld pris for udeblivelse fra en aftalt session.

Der kan afregnes via MobilePay eller bankoverførsel.

Klippekort

Klippekort er gældende ½ år.

Gør dig til direktør i dit eget liv!

Kontakt:

Tilmelding til seminarer, foredrag og andre arrangementer:
Ønsker du at tilmelde dig til de spændende arrangementer – så klik her.

AFBESTILLING:
Arrangementer skal afmeldes senest 10 dage før start, ellers betales fuld pris for hele arrangementet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Husk at udfylde.